Sla-hoorntje met maïs-kip-kerriesalade

      Reacties uitgeschakeld voor Sla-hoorntje met maïs-kip-kerriesalade

Sla-hoorntje met maïs-kip-kerriesalade

Recept printen
Recept categorie: Barbeque/ met kip
Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 200 gr kip
  • 2 1/2 dl kippenbouillon (van tablet)
  • 1 krop friséesla of lollo rosso
  • 150 gr maïs (uitgelekt)
  • 130 gr ananas (uitgelekt)
  • 1 tomaat
  • 4 lenteui

Voor de dressing:

  • 2 theelepels gember
  • 3 eetlepels Culi-Naise
  • 1 eetlepel Vooraf en Toe
  • 1 eetlepel kerriepoeder (mild)
  • citroensap
  • 30 gr munt

Hoe maak ik het klaar:

  • Laat de blokjes kipfilet in de bouillon in 3-5 minuten tegen de kook gaar worden.
  • Laat ze uitlekken en afkoelen.
  • Haal van de krop sla de mooie bladeren af, was ze, dep ze droog en vouw ze tot puntzakjes (tuiles).
  • Meng de kipfilet, maïs, ananas, tomaat en stoneleeks door elkaar.
  • Roer alle ingrediënten voor de dressing door elkaar en schep die door het kipmasmengsel.
  • Vul de sla-hoorntje met het mengsel en schik ze met de punten naar binnen op een schaal.