Snelle bietjesstamppot

      Reacties uitgeschakeld voor Snelle bietjesstamppot
Print

Snelle bietjesstamppot

Categorie Gerecht met groenten, Gerecht met vlees, Stamppot
porties 2
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 2 pakjes puree voor stamppot
  • 400 gr gekookte gesneden bietjes
  • 1 grote gesnipperde ui
  • 1 eetlepel boter
  • 1 friszure appel in blokjes
  • suiker
  • kruidnagelpoeder
  • laurierpoeder

Hoe maak ik het klaar:

  • Maak de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking en houd hem warm.
  • Bak de uisnippers in de boter tot de randjes beginnen te kleuren.
  • Voeg de bietjes en daarna de appelstukjes en de suiker toe en doe er, als alles goed heet is, de puree bij.
  • Kruid naar smaak met laurier en kruidnagel en proef of er nog zout bij moet.
  • Geef er uitgebakken spekjes bij.