Snelle bietjesstamppot

      Reacties uitgeschakeld voor Snelle bietjesstamppot

Snelle bietjesstamppot

Recept categorie Gerecht met groenten, Gerecht met vlees, Stamppot
Porties 2
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 2 pakjes puree voor stamppot
  • 400 gr gekookte gesneden bietjes
  • 1 grote gesnipperde ui
  • 1 eetlepel boter
  • 1 friszure appel in blokjes
  • suiker
  • kruidnagelpoeder
  • laurierpoeder

Hoe maak ik het klaar?

  1. Maak de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking en houd hem warm.
  2. Bak de uisnippers in de boter tot de randjes beginnen te kleuren.
  3. Voeg de bietjes en daarna de appelstukjes en de suiker toe en doe er, als alles goed heet is, de puree bij.


  4. Kruid naar smaak met laurier en kruidnagel en proef of er nog zout bij moet.
  5. Geef er uitgebakken spekjes bij.