Soep van schorseneren met Hollandse garnalen en Parmezaanse kaas

      Geen reacties op Soep van schorseneren met Hollandse garnalen en Parmezaanse kaas

Soep van schorseneren met Hollandse garnalen en Parmezaanse kaas

Recept categorie Gerecht met kaas, Gerecht met vis, Soepen
Auteur Miele.nl

Wat gaat er in?

Hoe maak ik het klaar?

  1. Schil de schorseneren en was ze goed. Bewaar de geschilde schorseneren onder water.
  2. Snijd de schorseneren in stukken en leg ze in een dichte stoomovenpan. Voeg room en melk toe en schuif in de stoomoven.
  3. Kookstand: 100 ºC / 120 ºC
  4. Bereidingstijd: 30 minuten / ca. 13 minuten
  5. Pureer de soep glad met de staafmixer en breng op smaak met peper en zout.
  6. Houdt de soep warm in de stoomoven of verwarm de soep voor het serveren in de stoomoven.
  7. Kookstand: 95 ºC Bereidingstijd: ca. 20 minuten
  8. Serveren:
  9. Schenk de soep in de soepkoppen en garneer met Hollandse garnalen en Parmezaanse kaas.

Tips / Opmerkingen

Draag handschoenen zodra u de schorseneren schilt.
Ze geven een kleverig sap af dat moeilijk van uw handen af gaat.