Spaghetti met tomaat-mascarponesaus

      Geen reacties op Spaghetti met tomaat-mascarponesaus

Spaghetti met tomaat-mascarponesaus

Recept categorie Pasta
Extra info Vegetarisch
Porties 4 personen
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in?

  • 300 gram spaghetti
  • 2 zakken boontjesmix (à 250 gram)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 schaaltjes groenteburger (à 150 gram)
  • 1 doosje ongezouten pecannoten (50 gram)
  • 2 potten tomatensaus met mascarpone (à 185 g)

Hoe maak ik het klaar?

  1. Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. 

  2. Boontjesmix in 5 minuten beetgaar koken. 

  3. In koekenpan olie verhitten en groenteburgers 5 minuten bakken. 

  4. Noten grof hakken. 

  5. Tomaat en mascarponesaus met noten door spaghetti roeren en geheel door en door verwarmen. 

  6. Spaghetti met groenteburgers en boontjes serveren.

  7. Wijnadvies: Mendoza Valley wit