Spaghetti met tomaat-mascarponesaus

      Geen reacties op Spaghetti met tomaat-mascarponesaus
Print

Spaghetti met tomaat-mascarponesaus

Categorie Pasta
Keyword Vegetarisch
porties 4 personen
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in:

  • 300 gram spaghetti
  • 2 zakken boontjesmix (à 250 gram)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 schaaltjes groenteburger (à 150 gram)
  • 1 doosje ongezouten pecannoten (50 gram)
  • 2 potten tomatensaus met mascarpone (à 185 g)

Hoe maak ik het klaar:

  • Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. 
  • Boontjesmix in 5 minuten beetgaar koken. 
  • In koekenpan olie verhitten en groenteburgers 5 minuten bakken. 
  • Noten grof hakken. 
  • Tomaat en mascarponesaus met noten door spaghetti roeren en geheel door en door verwarmen. 
  • Spaghetti met groenteburgers en boontjes serveren.
  • Wijnadvies: Mendoza Valley wit