Spaghetti met tomaat-mascarponesaus

      Geen reacties op Spaghetti met tomaat-mascarponesaus

Spaghetti met tomaat-mascarponesaus

Recept printen
Recept categorie: Pasta
Dieët / Speciale gelegenheid: Vegetarisch
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in:

  • 300 gram spaghetti
  • 2 zakken boontjesmix ((à 250 gram))
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 schaaltjes groenteburger ((à 150 gram))
  • 1 doosje ongezouten pecannoten ((50 gram))
  • 2 potten tomatensaus ((à 185 g))

Hoe maak ik het klaar:

  • Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. 
  • Boontjesmix in 5 minuten beetgaar koken. 
  • In koekenpan olie verhitten en groenteburgers 5 minuten bakken. 
  • Noten grof hakken. 
  • Tomaat en mascarponesaus met noten door spaghetti roeren en geheel door en door verwarmen. 
  • Spaghetti met groenteburgers en boontjes serveren.
  • Wijnadvies: Mendoza Valley wit