Spinazie-yoghurtsalade uit Egypte

      Reacties uitgeschakeld voor Spinazie-yoghurtsalade uit Egypte

 

Spinazie-yoghurtsalade uit Egypte

Recept categorie Salades
Keuken: Egyptische keuken
Porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 500 gr jonge spinazie
  • 1 teentje knoflook uit de pers
  • 1 eetlepel verse groene peperkorrels
  • zeezout
  • 1 1/2 dl yoghurt

Hoe maak ik het klaar?

  1. Verwijder de steeltjes van de spinaziebladeren, leg de spinazie in een pan en laat 1-2 minuten koken.
  2. Blijf voortdurend roeren, zodat de bladeren niet te gaar worden.
  3. Haal de pan van het vuur.
  4. Meng de knoflook, de groene peperkorrels en zout door de yoghurt.
  5. Schep de spinazie in een kom en giet de dressing erover.
  6. Meng alles goed en serveer direct.