Spirelli met spinazie en kruidenkaas

      Reacties uitgeschakeld voor Spirelli met spinazie en kruidenkaas

 

Print

Spirelli met spinazie en kruidenkaas

Categorie Gerecht met groenten, Gerecht met vlees, Pasta
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 400 gr gerookt spek in reepjes of blokjes
  • 2 uien
  • 800 gr spinazie á la crème (diepvries)
  • 300 gr kruidenkaas
  • 500 gr spirelli
  • olijfolie

Hoe maak ik het klaar:

  • Laat de spinazie ontdooien.
  • Bak de kleingesneden uien in wat olijfolie goed aan, voeg het spek toe en laat dit goed uitbakken.
  • Voeg de kruidenkaas toe en laat hem smelten.
  • Voeg dan de spinazie toe en roer tot het gaat pruttelen.
  • Kook de spirelli beetgaar, giet af en schep de pasta op de borden.
  • Verdeel de saus erover.