Stamppot groene kool met komijnekaas

      Reacties uitgeschakeld voor Stamppot groene kool met komijnekaas
Print

Stamppot groene kool met komijnekaas

Categorie Gerecht met groenten, Gerecht met kaas, Stamppot
Keyword Vegetarisch
porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 750 gr aardappelen
  • 1 niet te grote groene kool
  • 1 ui
  • 200 gr komijnekaas in blokjes
  • wat melk
  • zout peper
  • 25 gr boter om in te bakken
  • 1 theelepel kerriepoeder

Hoe maak ik het klaar:

  • Schil de aardappelen en kook ze gaar.
  • Snipper de ui en fruit die in een grote bakpan met wat boter.
  • Snijd de kool en doe die erbij.
  • Strooi er wat zout, peper en het kerriepoeder over en bak het groentemengsel onder af en toe roeren gaar.
  • Giet de aardappelen af, doe er een scheutje melk bij en maak er puree van.
  • Stamp er het groentemengsel door en schep er al laatste de kaasblokjes door.