Stokbrood gezond met tartaar

      Geen reacties op Stokbrood gezond met tartaar

Stokbrood gezond met tartaar

Recept categorie Brood, Broodjes, Gerecht met vlees
Keuken: Nederlandse keuken
Porties 4 personen
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in?

  • 2 eieren
  • 1 bruin stokbrood
  • 2 bakjes verse tartaar met uitjes (à 150 gram)
  • 4 eetlepels halvanaise
  • ½ zak kropsla (à 200 gram)
  • 1 bakje wortelrauwkost (150 gram)

Hoe maak ik het klaar?

  1. Eieren in 8 minuten hardkoken, onder koud stromend water afspoelen, pellen en in plakjes snijden. 

  2. Stokbrood in de lengte halveren. 

  3. Helft met halvanaise besmeren, andere helft met tartaar besmeren. 

  4. Stokbrood met sla, uitjes (van tartaar), rauwkost en plakjes ei beleggen. 

  5. Stokbrood dichtklappen en in 4 stukken snijden. 

  6. Lekker als picknickgerecht.

  7. Wijnadvies: Rémy Pannier Rosé de Loire