Stoofvlees in romige saus

      Reacties uitgeschakeld voor Stoofvlees in romige saus

Stoofvlees in romige saus

Recept categorie Gerecht met vlees, Slowcooker
Porties 4
Auteur Mimskeuken.nl

Wat gaat er in?

  • 800 gram runderpoulet
  • 200 gram champignons in kwarten gesneden
  • 1 ui gesnipperd
  • 1 theelepel zwarte peper
  • 1 theelepel selderijzout
  • 1/2 theelepel paprika poeder
  • 1 theelepel zout
  • 25 gram boter
  • 100 ml runderbouillon
  • 100 ml melk
  • 100 ml witte wijn optioneel

***

  • 250 gram creme fraiche light
  • 40 gram bloem

Hoe maak ik het klaar?

  1. Vet de slowcooker licht in.
  2. Leg het vlees in de pan.
  3. Meng alle overige ingrediënten in een kom en giet dit over het vlees. 8 uur op laag.
  4. Aan het einde van de kooktijd de bloem en crème fraiche erdoor heen mengen en een half uur op hoog door laten garen ZONDER deksel.
  5. Heerlijk met mie of noodles.