Surinaamse masalavis

      Reacties uitgeschakeld voor Surinaamse masalavis

Surinaamse masalavis

Recept printen
Recept categorie: met vis
Land van herkomst: Suriname
Porties: 4
Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 500 gr vis
  • 3 eetlepels masala
  • zout
  • olie
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 tomaat
  • 1 verse peper
  • 1 ui
  • 3 takjes selderij

Hoe maak ik het klaar:

  • Smeer de vis van tevoren in met masala en zout.
  • Bak de vis daarna in de olie.
  • Haal de gebakken vis uit de pan en fruit de kleingesneden knoflook, de tomaat, peper
  • en ui in de olie.
  • Doe de vis weer in de pan met 2 dl water en voeg de kleingesneden selderij toe.
  • Laat het geheel nog 20 minuten zacht stoven.