Surinaamse masalavis

      Reacties uitgeschakeld voor Surinaamse masalavis

Surinaamse masalavis

Recept categorie Gerecht met vis
Keuken: Surinamse keuken
Porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 500 gr vis
  • 3 eetlepels masala
  • zout
  • olie
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 tomaat
  • 1 verse peper
  • 1 flinke ui
  • 3 takjes selderij

Hoe maak ik het klaar?

  1. Smeer de vis van tevoren in met masala en zout.
  2. Bak de vis daarna in de olie.
  3. Haal de gebakken vis uit de pan en fruit de kleingesneden knoflook, de tomaat, peper
  4. en ui in de olie.
  5. Doe de vis weer in de pan met 2 dl water en voeg de kleingesneden selderij toe.
  6. Laat het geheel nog 20 minuten zacht stoven.