Thaise noodles met tofu wokreepjes

      Geen reacties op Thaise noodles met tofu wokreepjes
Print

Thaise noodles met tofu wokreepjes

Categorie Pasta
Keuken Thaise keuken
Keyword Vegetarisch
porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 1 pak roerbakmoe of wokmoe
  • 4 eetlepels wokolie (Conimex)
  • 2 pakken SoFine wokreepjes mild pikant à 180 g
  • 2 uien gesnipperd
  • 2 rode paprika's in stukjes
  • 600 gram snijbonen schoongemaakt en in stukjes van 3 cm
  • ± 1 dl woksaus five spice (Conimex)

Hoe maak ik het klaar:

  • Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
  • Verhit de olie in een ruime pan en bak de wokreepjes al omscheppend bruin en krokant. 
  • Voeg de ui, de paprika en de snijbonen toe en bak ze al omscheppend 5 minuten mee. 
  • Schep de noedels erdoor en schep alles goed om. 
  • Voeg de woksaus toe en warm alles goed door. 
  • Wijnadvies: Riesling Qualitätswein Mosel-Saar-Ruwer