Thaise tomatensoep 2

      Reacties uitgeschakeld voor Thaise tomatensoep 2

Thaise tomatensoep 2

Recept categorie Soepen, Zeevruchten
Keuken: Thaise keuken
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 2 pakken gezeefde tomaten (à 500 ml)
  • 1 blik kokosmelk (400 ml)
  • ½ eetlepel Thaise rode currypasta (pot à 225 gram)
  • 4 eetlepels vissaus (fles à 200 ml)
  • 2 visbouillontabletten
  • 3 bosuitjes
  • 2 bakjes roze garnalen (à 125 gram)
  • 1 meergranen stokbrood

Hoe maak ik het klaar?

  1. In grote soeppan tomaten, kokosmelk, 200 ml water, currypasta, vissaus en bouillontabletten aan de kook brengen en onder regelmatig roeren 3 minuten zachtjes laten koken. 

  2. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. 

  3. Garnalen door soep roeren en nog 1 minuuut verwarmen. 

  4. Soep garneren met bosui. 

  5. Serveren met stokbrood.

Wijnadvies: Etchart Cafayate TorrontésWijnadvies: Etchart Cafayate TorrontésWijnadvies: Etchart Cafayate TorrontésWijnadvies: Etchart Cafayate Torrontés