Thaise tomatensoep 2

      Reacties uitgeschakeld voor Thaise tomatensoep 2

Thaise tomatensoep 2

Recept printen
Recept categorie: Soepen/ Zeevruchten
Land van herkomst: Thailand
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 2 pakken tomaat ((à 500 ml))
  • 1 blik kokosmelk ((400 ml))
  • ½ eetlepel Thaise rode currypasta ((pot à 225 gram))
  • 4 eetlepels vissaus ((fles à 200 ml))
  • 2 visbouillontabletten
  • 3 bosuitjes
  • 2 bakjes garnalen ((à 125 gram))
  • 1 meergranen stokbrood

Hoe maak ik het klaar:

  • In grote soeppan tomaten, kokosmelk, 200 ml water, currypasta, vissaus en bouillontabletten aan de kook brengen en onder regelmatig roeren 3 minuten zachtjes laten koken. 
  • Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. 
  • Garnalen door soep roeren en nog 1 minuuut verwarmen. 
  • Soep garneren met bosui. 
  • Serveren met stokbrood.

Wijnadvies: Etchart Cafayate TorrontésWijnadvies: Etchart Cafayate TorrontésWijnadvies: Etchart Cafayate TorrontésWijnadvies: Etchart Cafayate Torrontés