The Veggie Potato Burger

      Reacties uitgeschakeld voor The Veggie Potato Burger

The Veggie Potato Burger

Nooit tevoren is een aardappel getransformeerd in zo’n sensatie voor ogen en smaakpapillen! De vegetarische aardappelburger, een lekkere burger met courgette, paprika, asperges en tomaten. Maak deze sensatie af met heerlijke gekarameliseerde walnoten en romige Hellmann’s. Is dit niet om van te watertanden?!
Recept printen
Recept categorie: Broodjes
Dieët / Speciale gelegenheid: Vegetarisch
Porties: 1
Van wie is dit recept: hellmanns.nl

Wat gaat er in:

Hoe maak ik het klaar:

  • Schil en was de aardappelen, rasp de aardappelen met een grove rasp.
  • Doe de geraspte aardappelen in een kom met ei, bloem, zout en peper.
  • Meng alles door elkaar en vorm van het mengsel burgers.
  • Bak de aardappelburgers met margarine of olie in de pan tot ze goudbruin zijn.
  • Doe de courgette, paprika, champignons, asperges en tomaten in een ovenschaal, doe hier eventueel gerookt zout overheen en besprenkel het geheel met olijfolie.
  • Bak de groenten in de oven op 150 °C gedurende ongeveer 30 minuten totdat ze gaar zijn.
  • Laat de bruine suiker karamelliseren in een pan, voeg de gehakte walnoten toe en laat het geheel afkoelen.
  • Snijd het broodje open en bestrijk de onderste- en bovenste helft van het broodje met Hellmann's.
  • Leg de aardappelburger, de groenten en de rucola op het broodje en strooi de walnoten eroverheen.
  • Eet smakelijk je vegetarische aardappelburger is klaar!