Tilapia met Italiaanse groenten

      Geen reacties op Tilapia met Italiaanse groenten

Tilapia met Italiaanse groenten

Recept categorie Gerecht met groenten, Gerecht met vis
Keuken: Italiaanse keuken
Porties 4 personen
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in?

  • 1 kilo kruimige aardappels
  • 1 blik tomatenblokjes (400 gram)
  • 1 zak Italiaanse groentemix (400 gram)
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • mespunt gedroogde tijm
  • 2 schaaltjes tilapiafilet (à 250 gram)
  • olijfolie extra vierge
  • 2 eetlepels tapenade van zwarte olijven (potje à 140 gram)

Hoe maak ik het klaar?

  1. Oven op 200 °C voorverwarmen.

  2. Aardappels schillen, wassen, in stukjes snijden en in 20 minuten gaarkoken.

  3. Tomatenblokjes, roerbakmix, oregano, tijm met zout en peper naar smaak door elkaar scheppen en in ovenschaal leggen.

  4. Tilapiafilet in 4 stukken verdelen en op groenten leggen.

  5. Tilapia met mespunt zout en peper bestrooien en met 3 eetlepels olie besprenkelen.

  6. Tilapia in oven in ca. 20 minuten gaarstoven.

  7. Aardappels afgieten, fijnstampen en met rest van olijfolie en olijventapenade tot puree roeren.

  8. Wijnadvies: Undurraga Chardonnay