Tilapia roerbakschotel met rijst

      Geen reacties op Tilapia roerbakschotel met rijst

Tilapia roerbakschotel met rijst


Recept printen
Recept categorie: met rijst/ met vis
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in:

  • 300 gram rijst
  • 2 schaaltje tilapiafilet ((à ca. 250 gram))
  • 2 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 5 eetlepels olijfolie
  • 1 zak wokgroenten grofgesneden ((400 gram))
  • 3 eetlepels worcestershiresauce ((fles a 150 ml))
  • 4 eetlepels gembersiroop

Hoe maak ik het klaar:

  • Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. 
  • Tilapia in reepjes snijden.
  • Uien en knoflook pellen en fijnsnipperen.
  • In wok ui en knoflook 1 minuut in olie fruiten.
  • Tilapia toevoegen en 3 minuten meebakken.
  • Tilapia uit pan scheppen en onder aluminiumfolie warmhouden.
  • Wokgroenten aan overgebleven bakolie toevoegen en 3 minuten meebakken.
  • Worcestershiresaus en gembersiroop erdoor roeren en nog 2 minuten meewarmen.
  • Vis door groenten scheppen.
  • Roerbakschotel met rijst serveren.
  • Wijnadvies: Hardys Bin 141 Colombard/Chardonnay