Tilapiafilet met gedroogde tomaat

      Geen reacties op Tilapiafilet met gedroogde tomaat
Print

Tilapiafilet met gedroogde tomaat

Categorie Gerecht met vis, Pasta
porties 4 personen
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in:

  • 1 zakje gedroogde tomaatjes (100 gram)
  • 300 gram tagliatelle (pasta)
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 zakken prei (à 300 gram)
  • 1 bakje witte wijnsaus voor vis (150 gram)
  • 4 tilapiafilets (à ca. 100g)
  • zout
  • peper

Hoe maak ik het klaar:

  • Tomaten ca. 15 minuten in 200 ml warm water weken en afspoelen met koud water. 
  • Intussen tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. 
  • Knoflook pellen en snipperen. 
  • In braadpan olie verhitten. 
  • Knoflook en prei ca. 3 minuten bakken. 
  • Wijnsaus toevoegen. 
  • Visfilets bestrooien met zout en peper en op preimengsel leggen. 
  • Vis afgedekt in ca. 5 minuten gaar stoven. 
  • Intussen tomaten in stukjes snijden. 
  • Tomaten toevoegen en nog ca. 1 minuut meeverwarmen. 
  • Vis en groente voorzichtig uit pan scheppen. 
  • Tagliatelle erbij serveren.
  • Wijnadvies: Beamonte Navarra Blanco