Tilapiafilet met gedroogde tomaat

      Geen reacties op Tilapiafilet met gedroogde tomaat

Tilapiafilet met gedroogde tomaat

Recept categorie Gerecht met vis, Pasta
Porties 4 personen
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in?

  • 1 zakje gedroogde tomaatjes (100 gram)
  • 300 gram tagliatelle (pasta)
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 zakken prei (à 300 gram)
  • 1 bakje witte wijnsaus voor vis (150 gram)
  • 4 tilapiafilets (à ca. 100g)
  • zout
  • peper

Hoe maak ik het klaar?

  1. Tomaten ca. 15 minuten in 200 ml warm water weken en afspoelen met koud water. 

  2. Intussen tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. 

  3. Knoflook pellen en snipperen. 

  4. In braadpan olie verhitten. 

  5. Knoflook en prei ca. 3 minuten bakken. 

  6. Wijnsaus toevoegen. 

  7. Visfilets bestrooien met zout en peper en op preimengsel leggen. 

  8. Vis afgedekt in ca. 5 minuten gaar stoven. 

  9. Intussen tomaten in stukjes snijden. 

  10. Tomaten toevoegen en nog ca. 1 minuut meeverwarmen. 

  11. Vis en groente voorzichtig uit pan scheppen. 

  12. Tagliatelle erbij serveren.

  13. Wijnadvies: Beamonte Navarra Blanco