Tilapiafilet met gegrilde tomaten

      Geen reacties op Tilapiafilet met gegrilde tomaten

 

Tilapiafilet met gegrilde tomaten

Recept printen
Recept categorie: met rijst/ met vis
Land van herkomst: Mediterraan
Van wie is dit recept: Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in:

  • 250 gram rijst
  • 6 tomaat
  • 24 gram blikje ansjovis (filets)
  • 500 gram tilapiafilets ((vis, diepvries, zak à 750 g))
  • 50 gram olijven ( zonder pit in plakjes)
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 eetlepels zonnebloemolie

Hoe maak ik het klaar:

  • Oven op 200 °C voorverwarmen. 
  • Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. 
  • Tomaten wassen en halveren. 
  • Ansjovis grof hakken. 
  • Bevroren tilapia in midden van ingevette ovenschaal leggen, halve tomaten eromheen zetten en met zout en peper bestrooien. 
  • Ansjovis en olijven over vis verdelen. 
  • Knoflook boven olie uitpersen. 
  • Vis en tomaten met olie besprenkelen. 
  • In midden van oven in ca. 20 minuten gaarbakken. 
  • Vis met gegrilde tomaten en rijst serveren.
  • Wijnadvies: Moncaro Marche Trebbiano