Toast met mosselen

      Geen reacties op Toast met mosselen

 

Print

Toast met mosselen

Categorie Gerecht met vis, Koude Hapjes, Voorgerecht
porties 4
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 1.5 kg verse mosselen
  • 4 sneetjes geroosterd brood
  • 4 eieren
  • 1 el tomatenketchup
  • 3 el water
  • zout
  • peper
  • verse tuinkers
  • 20 gr boter

Hoe maak ik het klaar:

  • Kook de schoongemaakte mosselen in licht gezouten water tot alle
  • schelpen open staan. Schrik de mosselen even met koud water af en neem
  • ze uit de schelpen.
  • Rooster het brood en besprenkel het met enkele druppels mosselnat.
  • Kluts de eieren met water, gehakte tuinkers, zout en peper.
  • Verhit de boter in de pan, voeg de eiermassa toe en laat het geheel al
  • roerende stollen.
  • Verdeel het roerei over de sneetjes geroosterd brood en beleg het met de
  • mosselen.
  • Garneer het gerecht met de resterende tuinkers.