Toast met mosselen

      Geen reacties op Toast met mosselen

 

Toast met mosselen

Recept categorie Gerecht met vis, Koude Hapjes, Voorgerecht
Porties 4
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 1.5 kg verse mosselen
  • 4 sneetjes geroosterd brood
  • 4 eieren
  • 1 el tomatenketchup
  • 3 el water
  • zout
  • peper
  • verse tuinkers
  • 20 gr boter

Hoe maak ik het klaar?

  1. Kook de schoongemaakte mosselen in licht gezouten water tot alle
  2. schelpen open staan. Schrik de mosselen even met koud water af en neem
  3. ze uit de schelpen.
  4. Rooster het brood en besprenkel het met enkele druppels mosselnat.
  5. Kluts de eieren met water, gehakte tuinkers, zout en peper.
  6. Verhit de boter in de pan, voeg de eiermassa toe en laat het geheel al
  7. roerende stollen.
  8. Verdeel het roerei over de sneetjes geroosterd brood en beleg het met de
  9. mosselen.
  10. Garneer het gerecht met de resterende tuinkers.