Tomaten-kaasfondue II

      Reacties uitgeschakeld voor Tomaten-kaasfondue II

Tomaten-kaasfondue II

Recept categorie Fondue, Gerecht met kaas
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

Hoe maak ik het klaar?

  1. Pel de ui en het teentje knoflook.
  2. Maak de paprika schoon en snijd hem en de ui in kleine stukjes.
  3. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui, de paprika en het uitgeperste teentje knoflook hierin.

  4. Voeg de tomaten met het sap toe, breng alles aan de kook en laat de tomaten ± 10 minuten zachtjes koken.

  5. Voeg de geraspte kaassoorten toe en laat deze al roerend smelten.
  6. Breng de fondue op smaak met de tijm, het paprikapoeder, peper en zout.
  7. Roer de maïzena met een beetje water tot een papje en bind de fondue hiermee.
  8. Schenk de fondue over in een fonduepan en houd de fondue op en rechaud of spiritusbrander warm.

Tips / Opmerkingen

Serveer er stokbrood en komkommersalade bij.