Tomaten-kaasfondue II

      Reacties uitgeschakeld voor Tomaten-kaasfondue II

Tomaten-kaasfondue II

Print
Categorie: Fondue, Gerecht met kaas
Auteur: Astrid Veltman

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Pel de ui en het teentje knoflook.
  • Maak de paprika schoon en snijd hem en de ui in kleine stukjes.
  • Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui, de paprika en het uitgeperste teentje knoflook hierin.
  • Voeg de tomaten met het sap toe, breng alles aan de kook en laat de tomaten ± 10 minuten zachtjes koken.
  • Voeg de geraspte kaassoorten toe en laat deze al roerend smelten.
  • Breng de fondue op smaak met de tijm, het paprikapoeder, peper en zout.
  • Roer de maïzena met een beetje water tot een papje en bind de fondue hiermee.
  • Schenk de fondue over in een fonduepan en houd de fondue op en rechaud of spiritusbrander warm.

Tips / Opmerkingen

Serveer er stokbrood en komkommersalade bij.