Tonijntaart met geitenkaas

      Reacties uitgeschakeld voor Tonijntaart met geitenkaas

Tonijntaart met geitenkaas

Recept printen
Recept categorie: Hartige taart/ met vis
Land van herkomst: Griekenland
Porties: 6
Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 2 blikjes croissantdeeg
  • 2 eetlepels olie
  • 750 gr ui
  • 2 knoflook
  • 2 eetlepels peterselie
  • 2 blikjes tonijn op olie (uitgelekt en verbrokkeld)
  • 3 ei
  • 1 dl room
  • zout
  • peper
  • 100 gr geraspte feta
  • 100 gr geitenkaas
  • Springvorm 24 cm

Hoe maak ik het klaar:

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Rol het deeg uit tot een ronde lap van 34 cm en bekleed de vorm ermee.
  • Bak in de olie de ui en knoflook 10 minuten.
  • Schep er de peterselie en tonijn door en schep het mengsel in de vorm.
  • Roer de eieren, melk, zout, peper en kaas door elkaar en schenk dit over de vulling.
  • Bak de taart in de oven in 35 minuten goudbruin.