Tonijntortilla

      Reacties uitgeschakeld voor Tonijntortilla
Tonijntortilla

Tonijntortilla

Print Pin
Categorie: Gerecht met ei, Tapas
Keuken: Spaanse keuken
porties: 4
Auteur: Hans en Liesbeth Grunder

ingrediënten

  • 4 eieren licht geklopt
  • 60 ml melk
  • 2 el bloem
  • 1 blik tonijn met ui van 185 gr uitgelekt
  • 1 el chilipoeder
  • ½ rode paprika in fijne blokjes
  • 250 gr kaas geraspt

Bereidingswijze

  • Klop de eieren, melk en bloem in een kom tot een glad mengsel.
  • Roer de tonijn, chilipoeder, rode paprika en kaas erdoor.
  • Giet het mengsel in een ingevette en met bakpapier beklede bakvorm van 18x27x10 en bak het in een voorverwarmde oven van 180°c in 30 – 35 minuten gaar.
  • Laten afkoelen in de vorm en dan eruit halen.
  • Snijd de omelet in reepjes van ongeveer 1½ - 2 cm en serveer warm of koud.
  • Smaakt lekker met chilisaus!