Tortilla

      Reacties uitgeschakeld voor Tortilla
Tortilla

Tortilla

Print Pin
Categorie: Tapas, Tortilla's
Keuken: Spaanse keuken
porties: 4
Auteur: Hans en Liesbeth Grunder

ingrediënten

  • 600 gram voorgekookte aardappelschijfjes
  • 2 uien fijngesneden
  • olijfolie
  • 5 eieren geklopt
  • peper en zout
  • paprika pikant

Bereidingswijze

  • Dep de aardappelen droog en snijd in reepjes.
  • Verhit de olie in een pan en voeg de aardappelen en ui toe. 
  • Deksel op de pan en zachtjes bakken totdat de aardappelen gaar zijn. 
  • Let op dat ze niet te krokant worden.
  • Haal ze uit de pan als ze gaar zijn en meng door de geklopte eieren.
  • Voeg peper, zout en paprika pikant naar smaak toe.
  • Doe het eiermengsel in een ronde ovenschaal en bak gaar in ca. 30 minuten op 180 graden.
  • Kan zowel warm als koud geserveerd worden.