Vacherin Mont d’Or

      Geen reacties op Vacherin Mont d’Or

Vacherin Mont d'Or

Recept categorie Gerecht met kaas
Porties 4
Auteur Miele.nl

Wat gaat er in?

  • 1 knoflookteen
  • 50 ml witte wijn
  • ¼ tl geroosterd komijnzaad
  • Roosjes bloemkool
  • Stukjes brood
  • Roosjes romanesco

Hoe maak ik het klaar?

  1. Verwarm de oven voor op Hetelucht Plus 200 °C.
  2. Verwijder de deksel van de Vacherin en maak een vierkant van aluminium folie. Plaats deze in de deksel en zet hierin de kaas.
  3. Prik met een mes wat gaatjes in de kaas en schuif hier hele dunne plakjes knoflook in.
  4. Verdeel het geroosterde komijnzaad over de kaas.
  5. Giet de witte wijn eroverheen en plaats in de oven voor ongeveer 20 minuten.
  6. Snijd intussen mooi bruin brood in kleine stukjes om te dopen.
  7. Blancheer de bloemkool en romanesco kort.
  8. Serveer met het brood en de groenten