Vacherin Mont d’Or

      Geen reacties op Vacherin Mont d’Or
Vacherin Mont d'Or
Print

Vacherin Mont d'Or

Categorie Gerecht met kaas
porties 4
Auteur Miele.nl

Wat gaat er in:

  • 1 knoflookteen
  • 50 ml witte wijn
  • ¼ tl geroosterd komijnzaad
  • Roosjes bloemkool
  • Stukjes brood
  • Roosjes romanesco

Hoe maak ik het klaar:

  • Verwarm de oven voor op Hetelucht Plus 200 °C.
  • Verwijder de deksel van de Vacherin en maak een vierkant van aluminium folie. Plaats deze in de deksel en zet hierin de kaas.
  • Prik met een mes wat gaatjes in de kaas en schuif hier hele dunne plakjes knoflook in.
  • Verdeel het geroosterde komijnzaad over de kaas.
  • Giet de witte wijn eroverheen en plaats in de oven voor ongeveer 20 minuten.
  • Snijd intussen mooi bruin brood in kleine stukjes om te dopen.
  • Blancheer de bloemkool en romanesco kort.
  • Serveer met het brood en de groenten