Varkenshaas in rode wijn jus

      Reacties uitgeschakeld voor Varkenshaas in rode wijn jus
Varkenshaas in rode wijn jus
Print

Varkenshaas in rode wijn jus

Categorie Gerecht met vlees, Slowcooker
porties 4
Auteur Mimskeuken.nl

Wat gaat er in:

  • 1 kg varkenshaas
  • 1 zakje uiensoep bv van Honig
  • 200 ml rode wijn
  • 250 ml water
  • 3 eetlepels ketjap
  • 3 teentjes knoflook geperst
  • Zwarte peper naar smaak

Ook nodig:

Hoe maak ik het klaar:

  • Leg de varkenshaas in de slowcooker
  • Doe de wijn, het water en de ketjap erover heen en keer de varkenshaas een keer om zodat al het vlees door de saus is bedekt.
  • Leg de knoflook zoveel mogelijk bovenop het vlees
  • 4-5 op laag.
  • Serveer de jus naast de varkenshaas.