Varkenshaas in rode wijn jus

      Reacties uitgeschakeld voor Varkenshaas in rode wijn jus

Varkenshaas in rode wijn jus

Recept categorie Gerecht met vlees, Slowcooker
Porties 4
Auteur Mimskeuken.nl

Wat gaat er in?

  • 1 kg varkenshaas
  • 1 zakje uiensoep bv van Honig
  • 200 ml rode wijn
  • 250 ml water
  • 3 eetlepels ketjap
  • 3 teentjes knoflook geperst
  • Zwarte peper naar smaak

Ook nodig:

Hoe maak ik het klaar?

  1. Leg de varkenshaas in de slowcooker
  2. Doe de wijn, het water en de ketjap erover heen en keer de varkenshaas een keer om zodat al het vlees door de saus is bedekt.
  3. Leg de knoflook zoveel mogelijk bovenop het vlees
  4. 4-5 op laag.
  5. Serveer de jus naast de varkenshaas.