Velouté Colombine

      Geen reacties op Velouté Colombine

 

Helaas heeft dit recept nog geen foto, heeft u het gemaakt stuur osn hem dan even toe

Velouté Colombine

crèmesoep Colombine

Recept categorie: Soepen, Gerecht met gevogelte
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 2 duiven
  • liter gevogeltevelouté
  • 2 eierdooiers
  • 4 korrels anijs
  • zout
  • peper
  • 1 dl slagroom

Hoe maak ik het klaar?

  1. Laat de duiven in de boter opstijven zonder dat ze kleur krijgen.

  2. Voeg ze daarna bij de gevogeltevelouté en laat ze gaar koken.

  3. Haal het vlees van de botten en bewaar 3 borstfilets voor de garnering.

  4. Maal de rest van het vlees met de velouté fijn in de mixer.

  5. Voeg dit toe aan de soep en passeer deze door een zeef.

  6. Snij de borstfilets in kleine reepjes.

  7. Maak een liaison van dooiers en room.

  8. Voeg deze, van het vuur af, bij de soep.

  9. Garneer de soep met de reepjes duivevlees.