Vis Curry Lemongrass & Chili met ananas

      Reacties uitgeschakeld voor Vis Curry Lemongrass & Chili met ananas

 

Vis Curry Lemongrass & Chili met ananas

Recept printen
Recept categorie: Cupcakes / Muffins/ Curry's/ met vis
Land van herkomst: Azié
Porties: 2
Van wie is dit recept: Conimex

Wat gaat er in:

  • 150 g rijst (bijv. basmati- of pandan)
  • 1 bosje lenteui
  • 3 tomaten
  • 200 g Chinese kool
  • 250 g kabeljauwfilet
  • 2 el Conimex Wokolie
  • 200 g verse ananasstukjes
  • 130 g Conimex Wok Paste Curry (Lemongrass & Chili)

Hoe maak ik het klaar:

  • Bereid de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Giet af in een vergiet en laat uitlekken.
  • Snijd ondertussen de lente-uitjes schuin in stukjes, de tomaten in partjes, de Chinese kool in reepjes en de vis in stukjes van ca. 4 cm.
  • Dep de vis en de ananas droog met keukenpapier.
  • Verwarm een wok op hoog vuur, schenk er ca. 2 el Wokolie in en wok de stukjes vis rustig 2 min. Voeg de lente-uitjes, tomaat, kool en ananas toe en roerbak 3 min.
  • Schuif de ingrediënten, als er veel vocht in de pan zit, naar de zijkant van de pan en laat het vocht in het midden van de pan verdampen.
  • Zet het vuur laag.
  • Voeg de Wok Paste toe, meng alles door elkaar en warm nog even door.
  • Verdeel de rijst met daarop de Vis Curry Lemongrass & Chili met ananas over 2 grote kommen of diepe borden.

Tips / Opmerking

SERVEERTIP

Serveer de Vis Curry Lemongrass & Chili met ananas met Conimex Gebakken Uitjes.

VARIATIES

Vervang de vis door wokgarnalen of voor een vegetarische variant door tofu.