Vis in kerriesaus

      Geen reacties op Vis in kerriesaus

 

Vis in kerriesaus

Recept printen
Recept categorie: met vis
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 227 gram ananas ( schijven ( blikje))
  • 15 gram boter
  • 1 ui (gesnipperd)
  • eetlepel kerriepoeder
  • dl Blue Band finesse voor koken
  • 400 gram kabeljauwfilet ( (diepvries) ontdooid)
  • peper
  • zout
  • eetlepel bieslook (geknipt)

Hoe maak ik het klaar:

  • Laat de ananas uitlekken maar vang 1 dl van het vocht op. 
  • Snijd de ananas in stukjes.
  • Smelt de boter en fruit de ui met de kerriepoeder goudgeel en glazig. 
  • Voeg de ananasstukjes, het sap en de Blue Band finesse toe en breng alles aan de kook. 
  • Bestrooi de vis met peper en zout naar smaak en leg de stukken in de saus. 
  • Stoof de vis in ± 7 minuten gaar. 
  • Schep ze uit de pan en laat de saus op een hoog vuur iets inkoken. 
  • Lepel de saus over de vis en garneer met het bieslook. 
  • Lekker met aardappelpuree en gestoofde courgette. 
  • Wijnadvies: Andes Peaks Chardonnay