Viscurry

      Geen reacties op Viscurry
Viscurry

Viscurry

Recept printen Pin
Recept categorie: Curry's/ met vis
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Miele.nl

Wat gaat er in:

  • 300 gram stevig witvisfilet (zeebaars, snapper in reepjes)
  • 250 ml dikke kokosroom
  • 2 el suiker
  • 10 stuks limoen
  • Currypasta (zie recept Curry)
  • Nam pla (vissaus)

Hoe maak ik het klaar:

  • Meng de currypasta met de kokosroom, suiker en limoenbladeren in een dichte stoomovenpan.
  • Plaats dit in de stoomoven op 100 ⁰C gedurende 15 minuten.
  • Haal hierna de limoenbladeren uit de curry en voeg de vis toe.
  • Zet de curry terug in de stoomoven op 80 ⁰C gedurende 10 minuten.
  • Voeg indien nodig nog wat nam pla toe.

Bereidingstips

  • Breng de curry nog verder op smaak met limoensap en –rasp en palmsuiker. Serveer met gestoomde rijst.