Viscurry

      Geen reacties op Viscurry

Viscurry

Recept categorie Curry's, Gerecht met vis
Porties 4 personen
Auteur Miele.nl

Wat gaat er in?

  • 300 gram stevig witvisfilet zeebaars, snapper in reepjes
  • 250 ml dikke kokosroom
  • 2 el suiker
  • 10 stuks limoenblad
  • Currypasta zie recept Curry
  • Nam pla vissaus

Hoe maak ik het klaar?

  1. Meng de currypasta met de kokosroom, suiker en limoenbladeren in een dichte stoomovenpan.
  2. Plaats dit in de stoomoven op 100 ⁰C gedurende 15 minuten.
  3. Haal hierna de limoenbladeren uit de curry en voeg de vis toe.
  4. Zet de curry terug in de stoomoven op 80 ⁰C gedurende 10 minuten.
  5. Voeg indien nodig nog wat nam pla toe.

Bereidingstips

  1. Breng de curry nog verder op smaak met limoensap en –rasp en palmsuiker. Serveer met gestoomde rijst.