Vissoep met zeevruchtencocktail

      Reacties uitgeschakeld voor Vissoep met zeevruchtencocktail

 

Vissoep met zeevruchtencocktail

Recept categorie Gerecht met vis, Zeevruchten
Porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 6 dl kruidenbouillon van tablet
  • 1 dl witte wijn
  • 200 gr
  • boerensoepgroenten
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  • 200 gr zeevruchtencocktail
  • peper
  • zout
  • stokbrood
  • gezouten boter

Hoe maak ik het klaar?

  1. Breng de kruidenbouillon (van tablet) met de witte wijn, boerensoepgroenten en 1 de kerriepoeder aan de kook.

  2. Voeg de zeevruchtencocktail toe en warm alles goed door.

  3. Breng de soep op smaak met peper en zout.
  4. Lekker met stokbrood en (gezouten) boter.