Visstamppot II

      Reacties uitgeschakeld voor Visstamppot II

Visstamppot II

Recept printen
Recept categorie: met groenten/ met vis
Porties: 2
Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 1 pak diepvries Normandisch vispannetje (400 gr, Iglo Viscuisine)
  • 1/2 komkommer
  • 8 eetlepels melk (+ 3 1/2 dl melk)
  • 1 blik worteltjes extra fijn (200 gr, Bonduelle)
  • 1 zak aardappelpuree (130 gr, Maggi)
  • zout
  • 50 gr zilveruitjes
  • 2 theelepels kerriepoeder
  • ijsbolletjestang

Hoe maak ik het klaar:

  • Laat het Normandisch vispannetje ontdooien.
  • Was de komkommer, halveer hem in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de komkommerhelften in plakjes.
  • Schep de komkommer door het Normandisch vispannetje en bereid het met 8 eetlepels melk volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • Laat de worteltjes uitlekken en hak ze grof.
  • Bereid de aardappelpuree met de melk, 2 dl water en zout volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • Laat de zilveruitjes uitlekken.
  • Schep de worteltjes, de zilveruitjes en de kerrie door de puree.
  • Leg met de ijsbolletjestang op ieder bord een bol puree en schep het Normandisch vispannetje eromheen.