Voorjaarssalade met waterkers

      Reacties uitgeschakeld voor Voorjaarssalade met waterkers

 

 

Voorjaarssalade met waterkers

Deze vegetarische salade kan natuurlijk ook met dungesneden lamsham of een gegrild zalmmootje geserveerd worden.
Recept printen
Recept categorie: Salades
Dieët / Speciale gelegenheid: Vegetarisch
Van wie is dit recept: unileverfoodsolutions.nl

Wat gaat er in:

  • 600 gr Witte asperges ( in kleine stukjes /geblancheerd)
  • 100 gr Molsla ( of Frissee)
  • 0.40 bos lenteui
  • 60 gr doperwten
  • 80 gr peultjes
  • 200 gr groene asperges (in stukjes gesneden)
  • 0.8 bos waterkers
  • Opmaak
  • 80 ml Hellmann's Dressing Classic

Hoe maak ik het klaar:

  • Kook de asperges, de peultjes en de erwtjes beetgaar.
  • Spoel ze koud, laat ze goed uitlekken en vermeng ze.
  • Snijd de lente-uien in fijne reepjes.
  • Was en droog de krulsla en de waterkers.

Opmaak

  • Garneer met lente-ui.
  • Serveer de dressing apart of vermeng deze met de gemengde salade.