Vorarlberger Kaastaart

      Geen reacties op Vorarlberger Kaastaart

 

Vorarlberger Kaastaart

Recept printen
Recept categorie: Hartige taart/ met kaas
Land van herkomst: Oostenrijk
Dieët / Speciale gelegenheid: Vegetarisch
Porties: 3
Van wie is dit recept: www.tantefanny.nl

Wat gaat er in:

Hoe maak ik het klaar:

  • Bakoven op 180° C voorverwarmen.
  • Rol het pizzadeeg uit op het bakpapier op de bakplaat.
  • Vouw de deegranden om, zodat de vulling er niet uit kan lopen.
  • Fruit de uien in de boter.
  • Meng de eidooier met zure room, kaas, kruiden en de kort gebakken ui.
  • Bestrijk het deeg met de gesmolten boter of olie.
  • Verdeel het kaas-uienmengsel gelijkmatig.
  • Bak de pizza af in ca. 25 - 30 min.

Tips / Opmerking

Deze heerlijk pikante kaastaart is een recept uit de regio Vorarlberg en smaak voortreffelijk met een vers gemaakte salade.