Warme brie met eikenbladsla

      Reacties uitgeschakeld voor Warme brie met eikenbladsla
Print

Warme brie met eikenbladsla

Categorie Gerecht met kaas
porties 4
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 250 gr niet te rijpe brie
  • 1/2 krop eikenbladsla
  • 3 eetlepels olie
  • 1 eetlepel kruidenazijn
  • 1 mespuntje mosterd
  • 1 klein trosje druiven
  • 12 gepelde walnoten

Hoe maak ik het klaar:

  • Snijd de kaas in 12 dunne plakjes en leg die drie aan drie in een waaiertje op bordjes.
  • Halveer en ontpit de druiven.
  • Leg op ieder bordje aan de punt van het kaaswaaiertje op ieder plakje 2 halve druiven.
  • Maak de sla schoon en pluk er de blaadjes af.
  • Roer een sausje van de olie, azijn en mosterd en maak de slablaadjes hiermee aan.
  • Zet de bordjes onder een hete grill tot de kaas net begint te smelten en de druiven warm zijn.
  • Leg op ieder bordje een plukje sla en op ieder plakje kaas een halve walnoot.