Recept afdrukken

Paasbrood met mascarpone en lemon curd

Kooktijd5 min
Categorie: Broodjes, Brunch, Lunch, Ontbijt
Keyword: Pasen
porties: 2
Calorieën: 220kcal
Auteur: brood.net

ingrediënten

  • 2 sneetje paasbrood
  • 1 amandelen
  • 84 gr mascarpone
  • 3 eetlepels lemon curd of citroenmarmelade
  • poedersuiker
  • 0.5 vanillesuiker

Bereidingswijze

  • Rooster de amandelen in een droge koekenpan goudbruin.
  • Laat ze op een bordje afkoelen.
  • Roer de vanillesuiker door de mascarpone.
  • Bestrijk elk sneetje eerst met 1 eetlepel lemon curd en dan royaal met de mascarpone. Verdeel de rest van de lemon curd en de amandelen erover.
  • Bestrooi de sneetjes tot slot rijkelijk met poedersuiker

Nutrition

Calorieën: 220kcal | koolhydraten: 32.5g | Eiwit: 6.2g | Vet: 6.8g | Verzadigd vet: 2.1g | Vezels: 2.1g