Yoghurt & vla toetje met bosvruchten en appel

      Reacties uitgeschakeld voor Yoghurt & vla toetje met bosvruchten en appel

Yoghurt & vla toetje met bosvruchten en appel

Recept categorie Gerecht met fruit, Nagerecht
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 4 eetlepels 5-bosvruchtenjam
  • 1 appel
  • 6 dl Campina yoghurt & vla vanille pak à 1 liter
  • 4 volle eetlepels cruesli

Hoe maak ik het klaar?

  1. Breng de jam met 4 eetlepels water aan de kook. 

  2. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. 

  3. Schenk de helft van de yoghurt & vla in 4 glazen. 

  4. Verdeel het jam-mengsel erover. 

  5. Verdeel de appelstukjes erover. 

  6. Schenk de rest van de yoghurt&vla erop en bestrooi met de cruesli.