Zalmspiesen met teriyakimarinade

      Reacties uitgeschakeld voor Zalmspiesen met teriyakimarinade

Zalmspiesen met teriyakimarinade

Recept printen
Recept categorie: met groenten/ met vis
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 1 ciabattabrood
  • 1 courgette
  • 450 gram zalm
  • 8 eetlepels Kikkoman Teriyaki Marinade & Sauce ((fles à 250 ml))
  • 2 tomaten
  • 200 gram gemengde sla
  • 4 eetlepels sladressing knoflook
  • 1 eetlepel zonnebloemolie
  • 8 satéprikkers

Hoe maak ik het klaar:

  • Bak de ciabatta volgens de gebruiksaanwijzing af.
  • Maak de corgette schoon en snij in 16 plakken.
  • Snij de zalm in 16 stukken.
  • Marineer de zalm en courgette 10 minuten in de teriyaki saus.
  • Rij ze daarna aan de satéprikkers.
  • Snij de tomaten in partjes en meng met de sla en dressing.
  • Verhit een grillpan.
  • Bestrijk de spiessen dun met olie en grill ze in 8 minuten gaar.
  • Serveer de zalm met de salade en brood.

Wijnadvies: Etchart Cafayate Torrontés