Zeebaars Italiaanse stijl

      Geen reacties op Zeebaars Italiaanse stijl

 

Zeebaars Italiaanse stijl

Print
Categorie: Gerecht met vis, Voorgerecht
Keuken: Italiaanse keuken
porties: 2
Auteur: Miele.nl

ingrediënten

  • 2 zeebaarzen elk 120 g
  • 2 pomodori
  • 8 grote blaadjes basilicum
  • ½ theelepel zeezout
  • ½ theelepel zwarte peper vers gemalen

Bereidingswijze

Sous-vide koken

  • Bestrooi de zeebaarzen aan beide kanten met zout en peper. Snijd de tomaten in dunne schijfjes en leg deze op de vis.
  • Leg de basilicumblaadjes erop. Voeg nogmaals zout en peper toe. Doe het geheel in de vacuümzak en vacumeer de inhoud. Instellingen vacumeerlade:
  • Zak vacumeren Vacumeerstand 3
  • Tip: heeft u geen vacumeerlade? Vraag het uw viswinkel als u de vis koopt!
  • Bereid de zeebaarzen. Instellingen stoomoven:
  • Temperatuur: 52 °C
  • Duur: 25 minuten
  • Niveau rooster: 2e van onderen
  • Haal de vis uit de vacuümzak en serveer deze op een saladebedje of met witbrood.

Bereidingstips

  • Bak de huidkant van de vis eventueel heel kort aan in een hete pan