Zoete pompoentaart

      Geen reacties op Zoete pompoentaart

 

Zoete pompoentaart

Recept categorie Taart
Extra info Herst, Vegetarisch
Porties 1 taart
Auteur Tantefanny.nl

Wat gaat er in?

Hoe maak ik het klaar?

  1. Haal het zanddeeg 10 minuten voor gebruik uit de koelkast en verwarm de oven voor op 170° C.
  2. Vet de taartvorm in met boter, leg het deeg in de vorm en druk het aan.
  3. Doe wat boter in de pan en fruit de pompoem, kook het vervolgens verder in het water en giet het af.
  4. Pureer de pompoen en laat het mengsel afkoelen.
  5. Meng de eieren, suiker, roomkaas, gember, maïzena en kaneel door elkaar.
  6. Vul de taartvorm en bak hem in 35 - 40 minuten af op 180° C.

Tips / Opmerkingen

Meng een pakje roomkaas met een snufje kaneel en kardemom, meng goed en verspreid over de afgewerkte taart zoals op de foto.