Zwarte spaghetti met garnalen

      Reacties uitgeschakeld voor Zwarte spaghetti met garnalen

 

Zwarte spaghetti met garnalen

Recept printen
Recept categorie: Pasta/ Zeevruchten
Land van herkomst: Italië
Porties: 4
Van wie is dit recept: Smulweb

Wat gaat er in:

  • 200 gram spaghetti Nero di seppia (zwarte spaghetti)
  • zout
  • 250 ml slagroom
  • half visbouillontablet
  • 2 eetlepels droge martini
  • bosje verse kervel
  • 250 gram garnalen
  • 1 theelepel allesbinder

Hoe maak ik het klaar:

  • Breng de slagroom in een steelpan aan de kook en laat het 1 minuut inkoken.
  • Verkruimel hierboven het visbouillontablet en roer totdat deze is opgelost.
  • Voeg de martini toe en verwarm het mee.
  • Knip 2/3 deel van de kervel fijn en bewaar de rest voor de garnering.
  • Houd 4 garnalen achter voor de garnering en ontdoe de rest van de staart.
  • Kook de spaghetti beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Bind de saus met de allesbinder en laat de garnalen en de kervel 1 minuut met de saus meeverwarmen.
  • Verdeel de spaghetti over 4 borden, schenk de saus erover en garneer met de achtergehouden garnalen en de kervel.
  • Buon appetito!