Zwarte spaghetti met garnalen

      Reacties uitgeschakeld voor Zwarte spaghetti met garnalen

 

Zwarte spaghetti met garnalen

Recept categorie Pasta, Zeevruchten
Keuken: Italiaanse keuken
Porties 4
Auteur Smulweb

Wat gaat er in?

  • 200 gram spaghetti Nero di seppia zwarte spaghetti
  • zout
  • 250 ml slagroom
  • half visbouillontablet
  • 2 eetlepels droge martini
  • bosje verse kervel
  • 250 gram cocktailgarnalen
  • 1 theelepel allesbinder

Hoe maak ik het klaar?

  1. Breng de slagroom in een steelpan aan de kook en laat het 1 minuut inkoken.
  2. Verkruimel hierboven het visbouillontablet en roer totdat deze is opgelost.
  3. Voeg de martini toe en verwarm het mee.
  4. Knip 2/3 deel van de kervel fijn en bewaar de rest voor de garnering.
  5. Houd 4 garnalen achter voor de garnering en ontdoe de rest van de staart.
  6. Kook de spaghetti beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing.
  7. Bind de saus met de allesbinder en laat de garnalen en de kervel 1 minuut met de saus meeverwarmen.
  8. Verdeel de spaghetti over 4 borden, schenk de saus erover en garneer met de achtergehouden garnalen en de kervel.
  9. Buon appetito!