Zwitserse kaasfondue II

      Reacties uitgeschakeld voor Zwitserse kaasfondue II

Zwitserse kaasfondue II

Print
Categorie: Fondue, Gerecht met kaas
Keuken: Zwitserse keuken
Auteur: Astrid Veltman

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Pel het knoflookteentje, halveer het en wrijf hiermee een niet te grote pan met dikke bodem of fonduepan in.
  • Schenk de wijn in de pan en verhit die tot de wijn begint te bruisen.
  • Voeg de kaas toe en laat die, al roerend met houten lepel smelten.
  • Roer in een kopje de maïzena met de kirsch of melk glad en roer dit door de fondue.
  • Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
  • Houd de fondue aan tafel op een brander of andere warmtebron warm.
  • Prik blokjes stokbrood aan een fonduevork en doop die in de fondue.

Tips / Opmerkingen

Serveer met gemengde sla.